pide hamurlarımız el ile ince hamur şeklinde açılarak mevsim salata ve köz biberle servis edilmektedir. Lahmacunlarımız merdane ile 30 cm çapında açılarak, maydonoz ve soğan ile servis edilmektedir, isteğe göre acılı ve acısız tercih edilebilir.
LAHMACUN PORSİYON(2ADET)
acılı veya acısız seçeneği ile pişirilir, soğan, maydonoz ve köz biberle servis edilir.
Dananın kaburga kısmından çekilen orta yağlı kıymaya, kurusoğan, domates, maydonoz ilave edilerek pişirilir, mevsim salata ve köz biberle servis edilir.
Dana etinin en yumuşak yerlerinden özel olarak hazırlanır, yumuşak ve sıfır yağlıdır,domates, sivribiber ve kurusoğanla marine edilir, köz biber ve mevsim salata ile servis edilir.
tavuk dönerimiz işletmemize özel usülde hazırlanmakdadır, kendi imalatımız olan tandır ekmeği (200 gr) lavaş ekmeği (180 gr) tırnaklı pide (200 gr) ile mevsim yeşillikleri, turşu, cinbiber, patates kızartması ve sos ile servis edilmektedir.
TAVUK DÖNER (TANDIR EKMEĞİNDE)
Kendi imalatımız olan tavuk döner ile yine kendi imalatımız olan (200 gr)tandır ekmeği içerisinde(100gr) servis edilir.
Tavuk şiş, Izgara köfte, Adana kebap işletmemize özel usullerde hazırlanmakta, tandır ekmeğinin içinde, lavaşa dürüm veya tırnaklı pide ile servis edilmektedir.
IZGARA KÖFTE (TANDIR EKMEĞİNDE)
Dananın kaburga kısmından çekilen orta yağlı kıyma ve baharatlardan hazırlanan köfte tandır ekmeğinin içinde garnitür ve köz biberle servis edilir.